Roser og reinsdyr

Denne shooten er en av de vakreste vi noengang har sett. Dette dyktige, finske designteamet har klart å skape noe virkelig unikt – med god hjelp fra sine firbente reinsdyrvenner.

«Vi drømte om et vakkert vinterlandskap da vi bestilte fly til Lapland. Dessverre hadde snøen smeltet før vi kom fram, og stemningen rundt shooten ble en helt annen – men allikevel magisk.

Vi besøkte en sledehundegård («husky farm») og så en mengde reinsdyr. Vi glemmer ikke følelsen vi fikk og lyden vi hørte, da hyrden kalte på reinsdyrflokken, og dusiner av reinsdyr kom springende ut av skogen, rett mot oss. Det var fantastisk!

Den siste kvelden, da vi var på vei til våre nydelige Käpylehmä- suiter, så vi et spektakulært nordlys i grønt og lilla over oss. Vi klatret opp til et utsiktstårn, samtidig som store snøflak begynte å dale ned fra himmelen. Vi fikk dessverre ikke filmet dette, men det ble den perfekte avslutningen på en fantastisk tur.«

// «We dreamed about white winter wonderland when we booked the flights to Lapland. Unfortunately the snow melted before our arrival and the mood for the shoot was totally different but still magical.

We visited a husky farm and saw so many reindeer! We won’t forget the feeling and the sound when the reindeer herder called and suddenly dozens of reindeer run from the forest right towards us. So amazing!
On the last night when we went to our beautiful Käpylehmä suites we saw spectacular Northern lights in green and lilac hues overhead. We started climbing up to the viewing tower and at the same time huge snowflakes started to fall down from the sky. We didn’t manage to get that on the film but still it was the perfect ending for our wonderful trip.»

Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photographyLapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration-Nordiskebryllup-Photo-Jeresatamo photography-1 Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography Lapland wedding inspiration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jeresatamo photography

Fotograf: Jere Satamo Photography
Videograf: Rabbit Visuals
Modell: Mirka Könnö, Modelpoint Model Management

Kjole: Pukuni
Blomster: Kukka Fiori
Kaker: Gaggui kaffela
Hår: Lyyra Salminen / Yazz Hair
Sminke: Anniina Ääri
Smykker: Westerback 1897
Sledehunder: Lapland Husky Safaris
Reinsdyr: Sieriporo Safaris
Lokasjon: Arctic TreeHouse Hotel

Skriv din kommentar