Nordic Retreats

Nordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca AmberSå langt vest du kommer i Norge, nærmere bestemt Stadlandet, finnes det en kreativ gjeng. De utnytter mulighetene som de vakre omgivelsene har å by på. Her arrangerer de workshop for fotografer og lager fin inspirasjon for kommende brudepar. Vi har fått dele noen av bildene som ble tatt under forrige workshop.

Nordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca Amber Nordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca Amber Nordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca Amber Nordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca AmberNordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca AmberNordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Rebecca Amber
Nordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Camilla MonsenNordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Camilla MonsenNordic retreats 2018 // Nordiske Bryllup - Nordic Weddings, Photo by Camilla Monsen

For mer informasjon om workshopen som arrangeres nå i september, gå til www.nordicretreats2018.com.

Foto: Rebecca Amber Photography og Camilla Monsen
Modell: Veronica Andersson
Kjole: Rue De Seine Bridal
Styling: Spread love events

Skriv din kommentar