En blomsterdrøm

Har du tenkt over at planleggingen av et bryllup med fordel kan starte med valg av blomster? Ta med ett eller flere bilder av dine favorittblomster og hør med den lokale blomsterdekoratøren om når disse er tilgjengelige. Dermed er det lettere å bestemme når på året dere bør ha festen og hvilke farger som kan passe å dekorere med. Dette kan til og med være en fordel å ha klart før valg av bryllupsantrekk.

Våre finske venn bak Love June og hennes gode medhjelpere har arrangert en nydelig shoot til glede for de blomsterglade. Kanskje finner du favorittblomstene dine her?

A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photographyA flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photographyA flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photographyA flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography A flower dream / Nordiske bryllup // Nordic Weddings, Photo by DMK photography

Shoot design, styling, floral design + creative direction: Laura Syväniemi
Photography: DMK photography
Hair + makeup: Makeup by Sanna K
Model: Laura Roivainen, Fondi Models
Black gown + top: hálo from North

Skriv din kommentar