En kvist er alt du trenger

Vi har lekt litt med tanken om å bytte ut blomster med kun én type grønn plante til å dekorere både bord og lokale med. Enkelt, tilgjengelig og overkommelig for veldig mange. Det er også fint for budsjettet – om en ikke har alt for mye penger å bruke på blomster og lignende. Denne grenen vi har brukt her, heter Pistasjblader og er å finne i de fleste blomsterbutikker. Den har lang holdbarhet og kan derfor også kuttes til i god tid før bryllupsdagen. Under kan du se fire måter der vi har valgt å bruke bare grønne kvister som dekor: I vaser til bordene, på tallerknene (eventuelt sammen med bordkort), som bakgrunnsvegg eller som krans. Det er også godt mulig å benytte de grønne bladene i brudebuketten for å ta opp samme tema der. Et annerledes, rent, men frodig, uttrykk som definitivt kommer til å bli lagt merke til.Planter i bryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings planter-med-god-varighetPlanter i bryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings-nordiskebryllup-nordic-weddings-foto-c-w-rosenhoff-4 Planter i bryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Planter i bryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto og styling: Charlotte W. Rosenhoff

Idé og styling: Kristine Dalen Risan

Skriv din kommentar