Fløyelsvinter

For noen er snøen borte og våren på vei for fullt, men for andre ligger kanskje snøen høyt oppover husveggen og vårtegnene lar vente på seg. Tiril Hauan, sammen med flere dyktige og kreative sjeler, har laget en stylet shoot fra et nydelig vinterlandskap. Tiril forteller hvorfor de ville lage nettopp denne shooten:

– Det er noe eget ved det nordiske vinterlyset. Noe fritt, fredelig og forunderlig. Vinterbryllup er noe av det vakreste jeg vet om, men noen ganger blir det nesten som et ekko av sommeren. Vi ville lage en stylet shoot som viste vinteren slik vinteren er; isende rå, men glitrende vakker. En skumringstime av hav, ild og drømmer.»

Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan AndersenStyled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan AndersenStyled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan AndersenStyled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen Styled shoot, Winter, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Tiril Hauan Andersen

 

Foto: Tiril Hauan og Desiree photography
Brudekjole/smykker/hårpynt og sko:  Brudesalongen i Stavanger
Blomster: Sølvberget blomster
Hår: Dennis Milos
Sminke: Asal Sasha Sadati
Kalligrafi: Spring calligraphy
Ringboks: Secret keeper box

Skriv din kommentar