Skjærgårdsstemning

Et team av dyktige og kreative mennesker fra Finland har forelsket seg i å arrangere fotoshooter med bryllupstema. De har en naturlig og noe rustikk stil og bruker mange elementer fra naturen. Det spesielle med denne shooten er at de har brukt så mange blomster som mulig fra den nordiske floraen. De viser et rolig, men samtidig fargerikt uttrykk med elementer som er lette å finne i rett sesong. Shooten er gjort på øya Örö. Her var det tidligere en militærbase, men nå er øya klassifisert som nasjonalpark og er et populært sted for turister.

Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo Wedding inspiration, styled shoot Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Jere Satamo

Skriv din kommentar