Naturlig brud

Ikke alle bruder ønsker seg et bryllup på et vakkert slott, en kostbar bordsetting på en privat eiendom eller en dyr designerbrudekjole. Noen bruder er tiltrukket av det naturlige og det helt enkle. Pinja er en slik brud. Hennes skjønnhet blomstrer i en enkel, organisk setting. Kledd i ren, myk bomull, med vind i løst hår, er hun helt i ett med naturen. Denne følelsen forsterkes ved en vakker bukett av hvite markblomster, erverdig, arvet lintøy, delikat servise og elegant kalligrafi skrevet på bomullstøy.

Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna NordvallPinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna NordvallPinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall Pinja, real bride, Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo by Susanna Nordvall

Kreativ leder og styling: Michaela of Hey Look
Foto: Susanna Nordvall Photography
Hår og sminke: Kirsi Maijala
Sted: Laajasalo, Finland
Kalligrafi: Lumi Calligraphy
Kjole: Ruoste Design
Fremkalling bilder: Carmencita Film Lab

Skriv din kommentar