Essi og Ville, Finland

I naturskjønne omgivelser og et lyst, rustikk lokale, giftet Essi og Ville seg. I det samme lokalet hadde de tidligere på dagen blitt fotografert, og senere ble det enkelt, men elegant dekket opp for fest. Fotograf Patrick Karkkolainen var med fra morgen til kveld og har på mesterlig vis dokumentert hver minste detalj – til glede for oss.

Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings , Photo by Patrick Karkkolainen

 

Foto:| Patrick Karkkolainen

Lokale: Oitbacka Gård
Catering: Ravintola Wanha Pehtoori
Kake: Janica Fuhrmann
Kjole: Pukuni
Hår: Taru Suhonen
Sminke: Niina Pesonen

Skriv din kommentar