Stylet shoot – Smakfulle Rom

I samarbeid med et dyktig team har fotograf May Hege Paulsen i høst satt sammen en vakker shoot. En delikat stil med mange smakfulle detaljer og varme og lune farger. Legg spesielt merke til bruken av blomster som et gjenkjennelig tema – på bordet,  stolene, i brudebuketten og i brudens hår. Kanskje kan du plukke med deg en idé eller to?

Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av LyckligaSmakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga Smakfulle rom // Nordiskebryllup / Nordic Weddings, foto av Lyckliga
Modeller: Andreas Aasen @andyonthewallz  – Ida Koppang @koppangpoleart
Location: Smakfulle Rom , FB: smakfullerom IG: @smakfullerom
Hår og make up: Marianne Hyldmo/Thornegården Frisør på Brygga
FB: thornegarden_frisor IG: @thornegarden_frisor
Florist: Florine Blomster AS FB: florineblomster IG: @florineblomster
Kjoler og sko: Kristins Brudesalong FB: kristinsBrudesalong IG: @kristinsbrudesalong
Kaker: Villa Sole AS FB: villasole.smaksrikeopplevelser IG: @villasolekonditori
Negledesigner: Renate Fosshaug FB: renatesnegledesign IG: @renates_negledesign
Fotograf og grafisk design: May Hege Paulsen/Lyckliga FB: lyckliga IG: @lyckliga
Smykker: privat

 

Skriv din kommentar