Paula og Eino – bruden forteller

Da vi startet planleggingen av bryllupet vårt, var det naturlig å tenke oss festen i naturfylte omgivelser, siden vi er friluftsmennesker som virkelig elsker naturen. Dette ble også gjenspeilet i stilen vi valgte for bryllupet, alt fra antrekk og stedet for festen, til dekorasjoner og mat: rustikt, jordnært og naturlig. Et annet sentralt element for oss var at vi ønsket å skape en hyggelig atmosfære i bryllupet vårt. Derfor ønsket vi å feire dagen med et lite antall gjester – med familie og nære venner – dette skapte en varm og avslappet atmosfære.

Vi ønsket å gifte oss på et sted med spesiell betydning for oss to, og derfor endte vi opp på det gamle jernverksområdet (the Old Ironworks Village) i Teijo National Park. Jeg vokste opp i nærheten av dette stedet, og vi gikk tur der på et av våre første stevnemøter. Dermed hadde dette stedet allerede gitt oss nydelige minner, og de vakre grønne omgivelsene skapte en perfekt beliggenhet for å feire bryllupsdagen – en intim, hagelignende setting.

Vår ultimate drøm var å ha en utendørsseremoni omgitt av natur, der også festen og dansen kunne finne sted. Med dette i tankene valgte vi å ha bryllupet vårt 10. juni, når naturen er i full blomst og nettene lange og lyse. Vi visste at å planlegge et bryllup utendørs var risikabelt, da de nordiske somrene er ganske uforutsigbare. Likevel valgte vi å ta sjansen. Heldigvis for oss var det verdt risken, da akkurat denne dagen var en av de varmeste i løpet av hele sommeren.

Siden vi hadde bryllupet vårt utendørs, trengte vi svært lite dekor fordi naturens egen skjønnhet var hovedfokuset for oss. Mesteparten av pynten var enten selvlaget, slik som alle trykksaker og blomsterdekorasjoner, eller gamle familieskatter, som de arvede blondebrikkene og filleryene. Dette var ikke bare dekor vi likte svært godt visuelt sett. For oss var dette også en måte å inkludere noen minner fra våre avdøde besteforeldre på denne viktige dagen.

Når vi tenker tilbake på bryllupsdagen vår, ser vi hvor utrolig heldige vi var. Dagen var fylt med solskinn, blomstrende natur, flott selskap, hjertevarmende taler og latter, nydelig mat, god musikk og mye dans. I tillegg til alt dette var dagens mest minneverdige og rørende øyeblikk selve utendørsseremonien. Denne inneholdt blant annet noen av våre yndlingssanger og selvfølgelig våre egne bryllupsløfter. Selv om de selvskrevne løftene førte med seg en god del spenning, var de definitivt verdt både skjelvende hender og hjertebank.

Bryllupsdagen vår ble helt magisk – alle ønsker og drømmer vi hadde for dagen ble mer enn oppfylt. Vi kunne ikke ha ønsket oss noe mer.

Paula

nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikkopaakkonen-1nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen2-7nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-32nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-61nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-62nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikkopaakkonen-2nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-73nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-77nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-116nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-105nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-156nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen2-5nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-183nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-4nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-188nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-5nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-185nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-130nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-3nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-9nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-6nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-8nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen2-6nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-273 nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-14nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-13nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-464nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-422nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-466nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-10nordiskebryllup-foto-nordiskebryllup-skogsbryllup-foto-mikko-paakkonen-15nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-402nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-563nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen2-5391nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-493nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-492nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-312nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-303nordiskebryllup-skogsbryllup-fotoav-mikkopaakkonen-534

Kjole: Baby-Doll Shop av Alena Dovgaya 

Sko: 1) Til seremonien: Nude Court Shoes with Golden Block Heel av Gabor, 2) Til dansing: Nude Zoe Sneakers av Vagabond

Hår: Salon Headline

Beliggenhet: Kirjakkalan Ruukkikylä, Old Ironworks Village i Teijo National Park

Bukett og hårpynt: Liten lokal butikk i Salo

Blomster: Bestilt fra en nettbutikk (juhlakukat.fi), selvlagede oppsetninger

FotografMikko Pääkkönen

Skriv din kommentar