By Malina – «The Icons» 2018 kolleksjon

Den nyeste kolleksjonen til By Malina er kjennetegnet av romantiske blonder og enkle detaljer. I tillegg er den inspirert av den moderne, fasjonable kvinne, bohemsk eleganse og av gudinner. Årets kolleksjon er en hyllest til kvinnelige ikoner, som Eleanor Roosevelt og Eva Perón, som har inspirert damer til å tro på seg selv og drømme større. Denne kolleksjonen er for de modige, frimodige og dristige kvinnene. Kjolene har åpne rygger, vakre detaljer og «flørtende» slep. De tynne lagene med silke og de vakkert broderte blondene gir kjolene et luksuriøst uttrykk. Hver kjole er håndlaget med kjærlighet, noe som gjør kjolen helt unik.

Nøkkelplagg for denne sesongen er capene i blonder og ren chiffon, og avtagbare skjørt. By Malina har i tillegg beholdt den klassiske brudekjolen for de som ønsker en tradisjonell kjole med feminine detaljer. By Malina’s visjon har alltid vært å få hver kvinne til å føle seg meget spesiell, og 2018-kolleksjonen er definitivt en hyllest til enhver kvinne så hun kan føle seg som en gudinne på sin store dag.

Se mer her.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // By Malina Bridal dress collection 2018

Skriv din kommentar