Leila Hafzi – «LUSH GARDEN»

Den prisvinnende designeren Leila Hafzi er kjent for sine romantiske, feminine og bohemske kjoler. Med inspirasjon fra Norge, Persia, Hellas og Nepal blir designet preget av ulike kulturer, og de får et nyskapende og spennende uttrykk.

I en årrekke har Leila Hafzi produsert kjoler i Nepals hovedstad Katmandu. I denne levende byen finner designeren iblant hvile i en av byens frodige hager. Hun forteller at hun her blir trollbundet av Hibiskus-blomsten. Da plantens søte nektar er uimotståelig for fugler og sommerfugler, har blomstens skjønnhet hatt en lignende effekt på designeren. Denne planten  har inspirert hennes eget arbeid, og plantens delikate blomster har fått sin plass i designet for kjolene i kolleksjonen ”Lush Garden” – frodig hage. Dette er kjoler med feminine siluetter og et tidløst design, sydd i luksuriøse stoffer og med masse kjærlighet.

Drøm deg bort i bildene av disse fortryllende kjolene som finnes i to fargepaletter: én med duse- og én med sterke fargetoner.

embroiderydream
embroiderydreamback1
mirrormirror
embroideryemotions3
mirrormirror_avstand2
perlefront-copy
perlefrontback

Foto: Anita Hamremoen

Skriv din kommentar