En sommerdrøm

Når dyktige aktører som Rosehagen, Leila Hafzi og Anne-Margrethe Photography slipper sine kreative evner løs, blir resultatet en vakker shoot til inspirasjon for alle vordende brudepar. I denne bohemske og romantiske shooten, fotografert av prisbelønnede Anne-Margrethe Photography, er «bruden» kledd i fantastiske drømmekjoler fra Leila Hafzi. Kjæresteparet Helene og Daniel, er omkranset og prydet med nydelige blomsterkreasjoner fra Rosehagen.

Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe PhotographyNorwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe PhotographyNorwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography Norwegian wedding design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Anne Margrethe Photography

Foto: Anne Margrethe Photography

Anne-Margrethe Photography har fotografert bryllup i over 10 år og reiser både i Norge og utlandet for å fotografere. Som bryllupsfotograf har hun vunnet flere priser, og er anerkjent for sine lyse og naturlige bilder med fokus på å fange stemning og følelser.

Instagram: @annemamama

Kjoler: Leila Hafzi

Merkevaren LEILA HAFZI ble grunnlagt i 1997. Leila Hafzi ble den første designeren med fokus på bærekraftig produksjon i Norge. Merkevaren har blitt anerkjent av viktige internasjonale design- og økopriser for sin glamorøse aften- og brudekjolekolleksjon. Utsøkt og tidkrevende håndverk og høy kvalitet ligger bak de vakre kjolene. Leila Hafzis design er kjent for sitt romantiske, feminine og bohemske utseende.

Instagram: @leilahafzi

Kjole 1: Mandana
Kjole 2: Viola
Kjole 3: Asha

Blomster: Rosehagen Blomster

Rosehagen blomster er et lite selskap som har spesialisert seg på blomsterdesign til brylluper og events. De fokuserer på naturlige uttrykk og elsker å hente inspirasjon og materialer fra naturen. For Rosehagen er brudebuketten brudens viktigste smykke, og de jobber mye med å skape unike buketter som gjenspeiler bruden og hennes personlighet.

Instagram: @rosehagenblomster

Blomsterportal: Roser, eføy, villvin, eucalyptus
Krans: Eucalyptus, roser, sukkulent, sølvtråd
Bukett: Eucalyptus, roser, sukkulent, sølvtråd, eryngium

Skriv din kommentar