Romantisk i Hardanger

På ærverdige Hardingasete – en historisk perle langs ved vakre Hardangerfjorden – ble det holdt bryllupsfest for Andrea og Torstein. Parets kjærlighetshistorie, som går helt tilbake til tenårene, la grunnlaget for en vakker og romantisk feiring i de flotte, nasjonalromantiske omgivelsene. Hardingasete ble en perfekt ramme for festen, med sitt gamle treverk, sine elegante og romantiske detaljer og en koselig atmosfære. Nede på bryggen ble dagen avsluttet med en dans til brudeparets favorittsang.

Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret foto Bryllup i Hardanger // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Skjaeret fotoFoto: Skjæret Foto

Kjole: White One, «Dacey», kjøpt hos Belle Amie brudesalong i Bergen

Dress: Tiger of Sweden

Blomster: Min Blom

Hår: Floke Frisør, Strandebarm

Sminke: Bruden

 

Skriv din kommentar