Herskapelig gårdsbryllup

Tenk å kunne gifte seg i sitt eget hjem! Ida og Andreas arrangerte bryllup på egen gård, Grinde Gård. Andreas drifter gården til vanlig – en gård av den herskapelige typen. Vielsen ble holdt i den ene stuen i det store rosa huset hvor brudeparet bor. Vielsen skulle i utgangspunktet foregå ute – nesten uansett vær – men dette var dagen da det regnet så mye på Østlandet, at flere veier var stengt. Bortsett fra vielsen og kake-skjæringen ble resten av selskapet holdt i et stort telt i hagen. Teltet hadde blitt montert med store, gjennomsiktige vegger ut mot hovedhuset, slik at dette rosa praktstykket kunne være kulissene for bryllupsfesten.Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien MoHerskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo Herskapelig gårdsbryllup // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Holien Mo

Kjole: Sadoni
Idas sko: Repetto
Hår og sminke: Evelyn Solheim fra Gevir
Brudebukett: Frøken Flood på Bislet
Andre blomster og vimpler er laget av brudeparet selv.

Smoking: Målsøm fra Ferner Jacobsen
Andreas sko: Hugo Boss

Mat: Skaslien gjestgiveri
Kake: Ivar Bakke

Grafisk profil av Melina Furulund

 

Foto: Åsmund Holien Mo

1 Kommentar

Skriv din kommentar