Naturae design – Under stjernene

Talentfulle Daniella van den Huijssen fra Naturae Design har nylig lansert enda en vakker kolleksjon med hårsmykker og brudeslør. Denne kolleksjonen, kalt «Beneath The Stars», er for kvinnen som inspireres av den utenomjordiske verden og tiltrekkes av nattehimmelens mysterier. Her finner vi månestener og sølvkvarts, halvmåner dekket av diamanter og håndlagde stjerner, samt luftige silkeslør med paljetter – glitrende som stjerner.

Besøk hjemmesiden her for å se flere av hennes vakre kreasjoner.

Naturae Design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Naturae Design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Naturae Design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Naturae Design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Naturae Design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Naturae Design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto: Anna Tereshina  @annatereshinaphoto

Make-up artist: Monique Eigenmann  @mua_eigenmann

Blomster: Florésie (Leatitia Mayor) @floresie

Modeller: Laura Griot & Olivia Maritz, @daremekid and @lauragriot

Skriv din kommentar