Maria Fekih

Når Maria Fekih åpnet sin butikk i 2010, var det som et friskt pust i brudekjoleutvalget i København. Nøye utvalgte brudekjoler fra nyskapende designere gjorde det mulig å finne en kjole utenom det vanlige. Dette er butikken for gifteklare kvinner som ikke vil følge strømmen, men som vil ha et unikt, uanstrengt og komfortabelt alternativ til den tradisjonelle brudekjolen.

Nå har Maria Fekih designet sin egen brudekjolekolleksjon, og det med stort hell. Dette er en samling kjoler som er vakre i sin nordiske enkelhet. Hvis du er ute etter det rene, sofistikerte uttrykket er det mulig du finner drømmekjolen her!

Maria Fekih er halvt dansk og halvt tunisisk, og familien har en lang tradisjon for skreddersøm. Hun er utdannet fra VIA Teko Design & Business school, og kjolene hennes er håndlaget av teamet i studioet i København.

Design: Maria Fekih / @mariafekih

Photo: Patricia Oczki / @patricia_oczki

MUA: Vivi Pilgaard / @vivipilgaard

http://www.mariafekih.com/designers/maria-fekih/

Skriv din kommentar