Louise Kragh

I danske Louise Kraghs sortiment finner vi både elegante, enkle og rå smykker. Alle smykkene er håndlaget i Danmark av Sterling sølv 925 – og alle forgyllninger er av høy kvalitet. Smykkene produseres på verkstedet i Århus, og alle materialer er testet til å overholde de strenge danske krav. To ganger i året lanseres ny kolleksjon, hvor du kan plukke ut lekre smykker passende som tilbehør for en brud, eller som den perfekte venninnegave. Her er et lite utvalg av halskjeder, armbånd, ringer og øredobber fra høst- og vinterkolleksjonen deres for 2016.

Som Louise Kragh selv sier:

“Så enkelt, så levende, så smukt. Et Louise Kragh smykke har sin helt egen udstråling, der forstærkes ved at komme på din finger, om dit håndled, omkring din hals eller som en elegant hilsen på dit øre.” 

 

Du finner hele kolleksjonen .

Skriv din kommentar