En finsk, vakker drøm

I Helsinki i Finland finnes en sjarmerende plass som kalles Villa Svalvik. På dette stedet var det Noora og Kalle feiret hverandres «Kÿlla!” (“Ja» på finsk). Bryllupsbilder ble tatt, ekteskap inngått og fest feiret på ett og samme sted. Fra dette stilfulle bryllupet er det mange detaljer som er verdt å merke seg.Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick KarkkolainenWedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen Wedding in Finland // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Patrick Karkkolainen

Foto: Patrick Karkkolainen

Kjole: Saara Toivanen fra Pukuni.
Sko: Acne
Sminke: Makeup by Keiku
Dress:  Gasell GP
Blomster: Syväsen Kukka
Kake + catering: Haikala Catering
Lokale: Villa Svalvik, Helsinki

Skriv din kommentar