Bringebærsmoothie med kokoskrem

Raspberrie smoothie // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Rikke Wennevold

Denne deilige bringebærsmoothien med fluffy kokoskrem smaker nydelig og metter godt. Til 1 stort glass smoothie trenger du:

1 banan
1 håndfull bringebær
2 dl kefir eller drikkeyoghurt
3 ss havregryn
1 ss nøttesmør (f.eks. mandelsmør eller cashewsmør)
1 ss kokosolje
1 ss honning

Raspberrie smoothie // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo by Rikke Wennevold

Til kokoskremen trenger du:

3 ss av det stive på kokosmelken (kokosmelken skiller seg når den står kaldt)
1 ts lønnesirup

Bland ingrediensene til smoothien i en blender. For å lage kokoskremen stivpisker du den stive delen av kokosmelken med en håndmikser og blander inn lønnesirupen. NB! Kokosmelken må stå i kjøleskapet over natten slik at den blir stiv.

Hell smoothien på et glass og ha kremen på toppen. Sprinkle med musli eller nøtter hvis du har.

 

Tekst: Caroline Schjærve Sagafos, Smak av Himmel
Styling og foto: Rikke Wennevold

Skriv din kommentar