Kristine og Sindre – endelig den store dagen

Det begynner å bli noen måneder siden Kristine og Sindre kunne gi hverandre sitt «JA». Her kommer endelig noen magiske øyeblikk fra den store dagen. Følg med på Nordiske Bryllup for å lese mer hva Kristine har å fortelle.

Kristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine+Sindre-153Kristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks StudiosKristine&Sindre // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Sparks Studios

Foto: Sparks Studios

 

Skriv din kommentar