Klosterbryllup i Stavanger

Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo

Byen er Stavanger og stedet er Ulstein Kloster. Hanne Marie og Åge sitt flotte og stemningsfulle bryllup ble feiret her. Bruden har for anledningen kledd seg i kjole designet av norske Cecilie Melli. Her er de fine bildene den dyktige fotografen Åsmund Holien Mo har tatt fra dagen deres.

Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien MoWedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo Wedding in a Norwegian monastery // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Åsmund Holien Mo

 

Foto: Åsmund Holien Mo

Kjole: Cecilie Melli, Josephine
Øredobber: Cecilie Melli
Brudebukett: Sølvberget Blomster
Hår: Modern Design
Vielse / festlokale: Utstein kloster
Catering: N.B. Sørensens Dampskibsexpedition

1 Kommentar

Skriv din kommentar