MED NORDISK NATUR SOM INSPIRASJON

Nordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline Jacobine

Ester er blomsterdekoratør, Ina skriver vakker kalligrafi og leverer alt av trykksaker til bryllup. Eline Jacobine er bryllupsfotograf fra Drøbak. Felles for de tre er at de er lidenskapelig opptatt av det estetiske, og de elsker å jobbe med bryllup. På hver sin måte bidrar de til å skape unik og vakker stemning der uforglemmelige minner finner sted og bevares for ettertiden.

Nå har de latt seg inspirere av nordiske strender og står bak denne shooten – som gir inspirasjon til et sommerbryllup hvor omgivelsene spiller en av hovedrollene. Materialvalget er enkelt, med håndplukkede skjell fra strandkanten og en florlett duk i sjøblå nyanse som blafrer mykt i vinden. Her kunne en yndig sommerbrud vandret barfot i sanden, hånd-i-hånd med sin utkårede. Gjerne med utslått, bølgete hår og blomsterkrans på hodet. Brudebuketten som Ester har bundet sammen, er virkelig en fryd for øyet. Bestående av lyse anemoner, dusrosa nellik, blå hortensia, i tillegg til sukkulenter og eukalyptus i kjølige, pastellgrønne toner. Stilen er avslappet og naturlig – perfekt for et sommerbryllup ved havet. Legg merke til hvordan elementer fra brudebuketten er inkludert i borddekorasjonen. Inas håndlagde trykksaker gjenspeiler havets minimalisme, og hun har valgt kalkerpapir til bordkortene som hviler på østersskjell. Kalkerpapiret har en matt, transparent finish som gjør at noe av fargespillet fra østersskjellene så vidt kommer til syne. Når blekket i tillegg er hvitt, blir det sarte uttrykket komplett.

At havet har en beroligende effekt på oss mennesker, er noe de fleste kan være enige i. Å feire bryllup i slike naturlige omgivelser oppmuntrer gjestene til virkelig å være til stede, dele gleden og nyte øyeblikkene sammen med brudeparet. Bildene en profesjonell bryllupsfotograf tar i slike settinger, vil bære preg av denne tilstedeværelsen og få et naturlig, levende og ekte uttrykk.

Nordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline Jacobine Nordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline Jacobine Nordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline JacobineNordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline JacobineNordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline JacobineNordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline Jacobine Nordic beach // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Foto: Eline Jacobine

 

Foto: Eline Jacobine
Blomster og styling: Esters Hage
Kalligrafi og trykksaker: Ina and the Olive Tree
Modell: Ina Andresen

1 Kommentar

  • juni 20, 2016

    Julie Vold

    En absolutt nydelig serie. Det nordiske fargekombinasjonen, strand og naturlige elementer er jo en fantastisk kombinasjon med lyset vi har.

Skriv din kommentar