Høstbryllup på Maihaugen

Norwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto

Siv og Thomas valgte høstens vakre farger som en ramme for sin store dag. Festen ble holdt i flotte omgivelser på Maihaugen i Lillehammer. Som en utradisjonell start på middagen blåste en tante på et av Norges eldste musikkinstrumenter – nemlig en gammel lur.

Norwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto Norwegian wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto Norwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto Norwegian wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto Norwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto Norwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: MonsterfotoNorwegian fall wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, foto: Monsterfoto

Foto: Monsterfoto
Kjole: Ivania fra Pronovias, kjøpt hos Brudekjolen, Oslo.
Slør: Brudekjolen, Oslo
Blomster: Tornerose, Lillehammer
Sko: Jimmy Choo, Kamikaze, Oslo
Hår og sminke: Mamselle, Lillehammer
Lokaler: Maihaugen, Lillehammer

Skriv din kommentar