AINO

Interview with designer Aino // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Willow Visuals

Designeren bak merket AINO tror på ekte håndverk og det unike ved personlige detaljer. Om du ønsker et hodesmykke laget spesielt til deg, kan finske AINO være det rette valget.

Hvordan vil du beskrive stilen på smykkene du lager?

– Aino er for forelskede (par) og moderne romantikere; kvinner som setter pris på det unike i detaljene og magien ved små øyeblikk. En vidunderlig blanding av bohemsk luksuriøsitet, fortryllende eleganse, moderne vintage og samtidig klassisk og kul.

For meg starter alt med en stor forkjærlighet for det håndlagde – det som er laget med lidenskap, er av godt håndverk og mest av alt laget med kjærlighet.

Interview with designer Aino // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Willow Visuals

Hva inspirerer deg til det du lager?

– For øyeblikket inspireres jeg av alt som har med natur å gjøre, men selvfølgelig – som en kreativ person – inspireres jeg hele tiden av ting rundt meg.

Hva er målet for din neste kolleksjon ?

– Det er egentlig et mysterium, siden jeg ikke planlegger så mye av det som ligger foran. Jeg håper å bli inspirert til å skape nydelige og unike ting for mine flotte bruder og kunder.

Interview with designer Aino // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Willow VisualsInterview with designer Aino // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Willow Visuals Interview with designer Aino // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Willow Visuals

Hva er ditt beste tips til en kommende brud?

– Tilbehøret du skal bruke, er ditt personlige uttrykk, og du skal ikke måtte slå deg til ro med noe som ikke føles helt riktig – spesielt ikke på bryllupsdagen din. Så mitt råd er at uansett hva stilen din er, så vær tro mot den stilen. Ta avgjørelser som gjør deg fornøyd og selvsikker, og mest av alt: vær den personen som akkurat du er. Om du skal velge en designer til å lage tilbehøret til din brudekjole, vær sikker på at det er en designer som passer akkurat deg. Still mange spørsmål, og vær (samtidig) åpen for andre muligheter.

Det viktigste er uansett å nyte hver dag av reisen frem mot bryllupsdagen og skape minner som varer livet ut.

Interview with designer Aino // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Willow Visuals

www.aino-shop.com

Foto: Willow Visuals

Skriv din kommentar