De reiste fra Singapore til Tromsø for å ta bryllupsbilder

They came from Asia to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen

Singhui og Daniel reiste helt fra Singapore, og med snø til knærne trosset de kulden i Tromsø for å ta før-bryllupsbilder. De hadde kontaktet Bryne-fotografen Eirik Halvorsen, etter å ha falt pladask for noen av bildene hans som de hadde funnet på nettet. Halvorsen har spesialisert seg på forlovelses- og bryllupsbilder og tok gjerne imot oppdraget fra det eventyrlystne paret fra Singapore. Vi har tatt en prat med bruden Singhui om fotograferingen på den andre siden av jorden.

Hvorfor reiste dere helt til Norge for å ta før-bryllupsbilder?

– Daniel og jeg er begge glade i å reise. Vi møttes under utvekslingsstudier i Europa og har alltid hatt lyst til å komme tilbake hit for å ta bryllupsbilder. Vi begynte planleggingen av Norgesferien i starten av 2015, og Daniel fridde i slutten av det året. Siden vi uansett skulle til Europa, tenkte vi det kunne være fint å ta bilder et sted langt mot nord – noe som er annerledes enn hva mange par gjør.

Hvordan fant dere fotograf Eirik Halvorsen, og hva gjorde at dere valgte han?

– Jeg søkte på nettet etter en norsk fotograf og kom over Eiriks hjemmeside. Jeg falt pladask for noen av bildene hans og bestemte meg for å ta kontakt med han. Han var lett å få tak i, og vi fikk en god tone på Skype. Derfor bestemte vi oss for å gå for han.

Hvordan var det å reise så langt og bli fotografert i Tromsø?

– Det var utrolig kaldt, med temperaturer helt ned i minus 7 grader. Det hjalp derimot å tråkke i snøen – det ble en skikkelig treningsøkt! Snøen var så dyp at den rakk meg til knærne. Litt alkohol og godt selskap hjalp også på varmen. Vi koste oss med å utforske byen!

Det var en opplevelse å reise rundt i Norge – fantastisk natur og hyggelige mennesker. Tromsø er en liten by der vi opplevde folk så gjestfrie og vennlige. Biler stoppet så vi kunne ta bildene, folk kom bort til oss for å gratulere, og en dame skrev en koselig hilsen til oss på fransk. Forbipasserende hjalp meg å holde kåpen mens jeg ble fotografert, drosjesjåføren ønsket å ta bilder sammen med meg, og til og med etter fotograferingen gjenkjente mennesker oss og kom bort for å gratulere.

They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen They came from Singapore to Norway to take their wedding photos // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Eirik Halvorsen

Foto: Eirik Halvorsen
Hjemmeside: www.eirikhalvorsen.com
Facebook: Fotograf Eirik Halvorsen
Instagram: Eirik Halvorsen
Vimeo: Eirik Halvorsen

 

Skriv din kommentar