Naturae design – Ruiner

Daniella van den Huijssen er designeren bak Naturae Design. Med hennes interesse for dyrebare arvestykker og vakker natur, kom Daniella over en gresk antikk Myrtekrone, og Naturae Design ble født. Daniella ønsker å kombinere det beste fra antikk og moderne håndtverk. Hun har spesialisert seg på design av hodesmykker og smykker laget av antikke materialer. Hvert design lages i et begrenset antall. Produktene er alle håndlaget av Daniella, og de vil derfor aldri være helt like.

Vi har tidligere intervjuet Daniella på Nordiske Bryllup – du kan lese intervjuet her.

Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo Styled shoot, Naturae design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: Momento Cativo

Foto og AD: Momento Cativo
Hodesmykker: Naturae Design
Modeller: Mafalda Banquart and Tiago Jacome

Skriv din kommentar