Hagebryllup ved Oslofjorden

I hagen utenfor brudgommens barndomshjem på Høvik, feiret Camilla og Henrik sitt ferske «ja!». Her ble det pyntet med hjemmelaget dekor og blomster fra nærområdet. Stemningen var avslappet, og gjestene grep sjansen til å kaste penskoene og danse barbent i gresset.

Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda Norwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela KloudaNorwegian garden wedding // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup foto: Michaela Klouda

Takk til brudepar og fotograf Michaela for at vi fikk dele denne fine hagefesten. Flere bilder kan du se på Michaela sin blogg.

 

Foto: Michaela Klouda Photography
Brudekjole: Alma Novia fra Kristins brudesalong
Brudens frisyre: Birgitte fra Aasta Frisør
Bukett: Blomsteroasen
Brudgom: Leid fra Brudekjolen
Trykk: Eget
Catering: Flavours Catering
Telt: OB.Wiik

Skriv din kommentar