Fremskynd våren med dette enkle trikset

Fremskynd våren // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Om du gifter deg på vinteren og er lei deg for at muligheten for å ta inn blomster fra hagen er borte – kan du bli oppmuntret nå. Våren er nemlig ikke langt unna om du tar med deg noen kvister inn i varmen.

Fremskynd våren // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Denne kirsebærgrenen ble plassert på et lyst og lunt sted og blomstret etter ca. én uke. Prøv deg frem med ulike kvister du har tilgang på, og se hvor lang tid det tar før de blomstrer. Det kan være lurt å ta dem inn i puljer over flere dager slik at du er sikker på å matche blomstringsdag med bryllupsdag. Kvistene pleier ikke å blomstre så lenge. Pass også på at overgangen fra ute til inne ikke blir for brå, men ha kvistene i et kjølig rom først.

Fremskynd våren // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Har du tilgang på et kjølerom, kan du også utsette blomstringen. Sørg da for å få satt grenene inn før det blir for varmt ute.

 

Foto: Nordiske Bryllup / C.W.Rosenhoff

Skriv din kommentar