Bryllup mellom fjord og fjell – Ingvild og Trond

Vi har gledet oss til å vise dere bryllupsbildene til vår egen kjære Ingvild og hennes Trond. Pinseaften 2015 giftet de seg i den sjarmerende Liabygda Kyrkje, nær Stranda på Sunnmøre. Festen ble holdt på Juvet – det prisbelønte Landskapshotellet som ligger vakkert til i Sunnmøres storslåtte natur.

Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund Norwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene LovundNorwegian mountain wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Irene Lovund

Foto: Irene Lovund
Brudekjole: Cymbeline Houston, DIIN brudesalong, Oslo
Brudens sko: Laura Bellariva
Hår og sminke: Myrtel Søvik, Hårmakern Ålesund
Brudebukett og dekorasjoner: Eldrid Sognes Kristoffersen, Stranda blomster
Brudgommens antrekk: Smoking og lakksko fra Tiger of Sweden, Modo Ålesund

Skriv din kommentar