20-talls inspirert høstbryllup i Bergen

Dykk ned i detaljene og stemningen i Julie og Gustavo sitt bryllup, som Sparks Studios har foreviget så fint. Her har vi et nordisk høstbryllup spekket med inspirasjon:

Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios Fall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks StudiosFall wedding in Bergen, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks Studios

Takk til brudepar og fotografer for at vi fikk dele dette nydelige bryllupet. Flere bilder fra denne dagen kan du se på Sparks Studios sin blogg.

Foto: Sparks Studios
Kjole: Maggie Sottero kjøpt hos Canelle i Kristiansand
Slør og hodepynt: Agnes Hart
Pels: Tion Design
Sko: Fabulicious
Dress: C&C House and Singles
Blomster: A. Jensen Blomster
Hår og sminke: Kristine Kervell / Sparks Studios
Kirke: Storetveit Kirke
Festlokale: Lyststedet Bellevue

Skriv din kommentar