Kristine og Sindre – et rungende JA

Ja, svarte jeg kjapt. -Ja, jeg vil gifte meg med deg!

Han lo.

Vil du?

Han er bergenser, så det var mer sånn: Viiiiil duuuu?

 De påfølgende dagene kom det mange gratulasjoner. De tikket inn på Facebook og Instagram. Folk ringte og sendte tekstmeldinger. Det var stor glede!

 Jeg går som regel aldri med ringer eller smykker, så da jeg endelig fikk ringen på fingeren, føltes det som om jeg bar på en stor kloss. Paranoide meg følte at «hele» studiestedet mitt kunne se at jeg endelig var forlova. Sannheten var jo at det bare var en ring og ingen stor murkloss.

 Idet jeg har landet på ett av de største valgene i mitt liv, går jeg nå inn i fasen hvor tusen nye valg skal tas.

 “Har du bestemt deg for hvilke farger enda? Hvilken type kjole? Gavelister? Skal du ha brudepiker? Hvor mange? Hva skal HAN gå med? Har du tenkt på antall gjester?”

 I starten ble jeg stresset over alle disse spørsmålene jeg fikk. Det er så mange valg som ligger foran! Men nå er skuldrene nede, og jeg klarer å kose meg med planleggingen. Disse valgene er jo relativt uviktige. Å satse på han, mannen i mitt liv, er det som er viktig. 

Og at jeg velger å velge han hver eneste dag resten av mitt liv.

Nordic Weddings :: Sparks Studios : Kristine+Sindre-2

Nordic Weddings :: Sparks Studios : Kristine+Sindre-16

Nordic Weddings :: Sparks Studios : Kristine+Sindre-14

Nordic Weddings :: Sparks Studios : Kristine+Sindre-8

Nordic Weddings :: Sparks Studios : Kristine+Sindre-15

Nordic Weddings :: Sparks Studios : Kristine+Sindre-2.jpg

Foto: Sparks Studios

Skriv din kommentar