Marmor og myke tekstiler

Stylet shoot av Nordiske Bryllup - Nordic Weddings -12

Vi har i dag den store gleden av å vise bildene fra bordet som et team fra Nordiske Bryllup stylet for noen måneder siden. Med oss på laget hadde vi blant annet multikunstneren Jessica Gatlyn fra USA og den dyktige vevkunstneren Mirjam Tho fra Sandefjord. Med mange nydelige varer fra ulike butikker vi liker spesielt godt, håper vi dette kan gi dere mye inspirasjon for bordekorasjon og ønskelister.

Stylet shoot av Nordiske Bryllup - Nordic Weddings -12Styled shoot, table decoration // Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffStylet shoot av Nordiske Bryllup - Nordic Weddings -12Styled shoot, table decoration // Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffStyled shoot, table decoration // Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffStyled shoot, table decoration // Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffStyled shoot, table decoration // Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffStyled shoot, table decoration // Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffStylet shoot av Nordiske Bryllup - Nordic Weddings -12Stylet shoot av Nordiske Bryllup - Nordic Weddings -12Stylet shoot av Nordiske Bryllup - Nordic Weddings -12

 

Foto: Nordiske Bryllup / C.W.Rosenhoff
AD: Jessica Gatlyn og Charlotte W. Rosenhoff
Styling team: Helen Rensel, Mathilde Aske og Charlotte Sagafos
Kalligrafi: Jessica Gatlyn
Vevkunst: Miriam Tho
Bord: Ygg og Lyng
Tekstiler: Silk and willow
Papir: Signora
Makroner: Sebastien Bruno
Servise og porselensvaser: Karjolen Gulskogen / «Perfect imperfection» av Serax
Marmorvaser, saltskål og lykter: Hus og Hage
Drikkeglass, marmorkrukke, linservietter: Home and Cottage
Bestikk, trefat og karafler: Cornelias hus

Skriv din kommentar