Naturae design

Natura design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto Tamara Gruner

Naturae Design spesialiserer seg på smykker til hår, alle laget av verdifulle antikkmaterialer. De håndlagde, unike smykkene lages av designer Daniella van den Huijssen. Fascinert av historien til dyrebart arvegods og med en kjærlighet til naturen kom hun over en antikk myrtekrone – og Naturae Design ble født.


Hvordan vil du beskrive stilen på smykkene du lager?

Hvert design er inspirert av naturen. Dette er nettopp grunnen til navnet Naturae Design: «Naturae» er det latinske ordet for natur. De naturlige elementene kombineres med antikke og moderne elementer. Gull- og sølvbelagte deler blir festet sammen med edelstener og loddet for hånd slik at hver del bevarer sin skjønnhet lengst mulig. Smykkene passer perfekt til en brud, men kan også brukes til hverdags. De er laget i begrenset antall, noe som nettopp kjennetegner fint håndverk.

Natura design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto: Svenja Petersen

Hva inspirerer deg?

Alt som er naturlig. Jeg elsker blader og små blomster, og tanken på å ha på seg en krone av naturlige elementer som en hyllest til naturen.

Hva ønsker du å formidle gjennom det du lager?

Jeg ønsker å gi kundene opplevelsen av å bruke naturlige elementer i håret. Og at disse kan brukes både ved formelle og uformelle anledninger. Jeg tror naturen er noe av det viktigste vi har i verden. Naturen bidrar til mening i livet mitt. Når jeg går i skogen, føler jeg meg avslappet, og verden gir mening igjen. Ting som jeg tror er viktig, bare forsvinner hen, fordi de ikke betyr noe ute i naturen. Der blir jeg minnet om hva som betyr noe i livet: Hva trenger du egentlig for å overleve? Hvilke ting stresser deg, men som ikke spiller noen rolle ute i naturen? Ved å ha på noe som kommer fra naturen, håper jeg at mine kunder alltid skal bli minnet på dette – og aldri glemme den naturen som omgir oss.

Natura design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto: Svenja Petersen

Hva er ditt neste mål?

Jeg ønsker å skape brudearvestykker og bli kjent som spesialist i arvesmykkedesign! Min største drøm er at en brud får en av mine brudekroner fra sin mor, som hun brukte da hun giftet seg.

– Daniella van den Huijssen

www.naturae-design.com
Facebook : naturaedesignjewellery
Instagram: @naturae_design

Natura design // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto: Svenja Petersen

Fotografer: Tamara Gruner / Svenja Petersen

Skriv din kommentar