Made From Leftovers – noe genialt for brudgommen

Made from leftovers // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Da vi skulle sette sammen brudgommens antrekk før vi giftet oss i sommer, brukte vi en god stund på å lete etter sløyfe. Flere herrebutikker har gode utvalg, men vi følte ikke vi fant noe som virkelig passet både dressen, stilen og fargene vi hadde vektlagt ellers i dekoren. Ved en tilfeldighet kom vi over et konsept som heter Made From Leftovers, som viste seg å skulle bli vår løsning.

Made From Leftovers lager sløyfer av diverse stoffrester. I sortimentet finnes både ferdigknytte sløyfer og sløyfer for selvknyting. Alle sløyfene lages i Oslo. Vi avtalte et møte med mannen bak konseptet og forklarte på forhånd hva vi ønsket. Skredderen, ved navn Arturo, tok med et lite utvalg av tekstiler, og så kunne vi rett og slett velge. Dermed fikk brudgommen gå med skreddersydd sløyfe på bryllupsdagen.

Made from leftovers // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Sløyfene kan kjøpes på nettbutikken www.wildoscar.no. Ta en titt, kanskje blir dette en løsning for dere òg? Sortimentet i nettbutikken er også genialt for oss som ofte syns det er litt ekstra vanskelig å kjøpe gaver til mennene.

Vi gleder oss til å vise dere mer fra Made From Leftovers og til å introdusere dere for mannen bak konseptet.

Made from leftovers // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto: Rein Kristian Raaholdt og Michal Bosek

Skriv din kommentar