Solskinn fra Bergen

Er det noe som kan vise like mye følelser som bilder av et brudepar, så er det bilder av et nyforlovet par: Den dype vissheten og gleden over å ha valgt hverandre og samtidig den sitrende spenningen over hva som ligger foran. Høsten er for mange en tid for forlovelsesbilder, og dere skal i dag få se bildene til et ungt par fra Bergen. Kristine og Sindre forlovet seg i sommer og skal gifte seg i august 2016. Fotografene i Sparks Studios har tatt de fine bildene i nydelige omgivelser i Bergen – som for anledningen glimtet til med solskinn og gjorde det hele til et magisk øyeblikk.

Sparks Studios - Nordiske Bryllup :: Nordoc Weddings - Kristine og Sindre_15Sparks Studios - Nordiske Bryllup :: Nordoc Weddings - Kristine og Sindre_5Sparks Studios - Nordiske Bryllup :: Nordoc Weddings - Kristine og Sindre_7Engagement shoot in Bergen // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks studiosSparks Studios - Nordiske Bryllup :: Nordoc Weddings - Kristine og Sindre_4Sparks Studios - Nordiske Bryllup :: Nordoc Weddings - Kristine og Sindre_2Engagement shoot in Bergen :: Nordiske Bryllup : Nordic Weddings, Photo: Sparks studiosSparks Studios - Nordiske Bryllup :: Nordoc Weddings - Kristine og Sindre_1Engagement shoot in Bergen // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Sparks studios

Du kan se flere bilder av Kristine og Sindre på hjemmesiden til Sparks Studios.

Skriv din kommentar