Kristine og Eirik – Bruden forteller

Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

Når jeg tenker tilbake på bryllupsdagen, er det små glimt som har brent seg fast: som å våkne og himmelen ikke kunne vært blåere, å binde båndet på min egen brudebukett, å stå og vente i våpenhuset sammen med Pappa – vente på at fiolinen begynte å spille og jeg skulle få se han – og han meg. Å sitte ved siden av mannen min for første gang. Å kjøre fra kirka i en hvit boble, fotografering ved elva, å se utover gjestene, familie og venner under grove bjelker, lysslynger og sommerfuglene jeg hadde klipt noen måneder før. Det var overveldende, vakkert, ekte, vilt og eventyrlig.

Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

I planleggingen var det spesielt viktig for oss å gjøre ting på vår måte og med en personlig touch. Vi brukte mye tid på å velge ut sanger og tekster til kirken som betyr mye for oss, og som satte ord på noe av det vi ønsker for livet vårt sammen. Det var med å gjøre vielsen til noe av det fineste med hele dagen. Jeg var rørt fra begynnelse til slutt! Vi hadde bare glemt lommetørklær – heldigvis var mascaraen vannfast.

Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

Planleggingen bestod av store mengder lister og screenshots fra Instagram. Jeg elsker detaljer og koste meg med å planlegge og lage detaljer kanskje bare jeg ville legge merke til, og jeg fikk også mye hjelp. Fargepaletter ble nøye vurdert, men vi valgte en dus og naturlig palett, med noen grove detaljer og litt gull. Helt siden jeg gav Eirik en gullfugl jeg hadde spikka selv, har fugler betydd noe spesielt for oss, og dette gikk også igjen. Jeg har tidligere jobbet med blomster, og det var så spesielt å gå og plukke ut blomster til min egen brudebukett. Jeg fant de fineste peonene jeg har sett noen gang! Og grenroser i akkurat den rette fargen. Og jeg kunne bare fortsatt – det ble dagen da drømmene ble til virkelighet.

Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

Å sitte der ved middagsbordet, dekket med småvaser jeg hadde fra før, og blomstene jeg hadde plukket ut, å se folk prate sammen og å holde mannen min i hånda, å lytte til talene som ingen ende ville ta. Å være så heldig. Ektemannen min som sang og spilte på nytt den sangen som han spilte for meg en kveld før vi var blitt kjærester. Det var litt uvirkelig og veldig, veldig fint.
Vi hadde tre dagers bryllup – og jeg satte stor pris på pusterommet det gav fredag kveld, og mer tid med noen av de langveisfarende gjestene på søndagen.

Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

Etter noen måneder begynner vi å komme på plass i nytt hus, et sjarmerende småbruk på landet. Ting begynner endelig å komme i orden, og vi lærer stadig nye ting om å leve sammen. Å planlegge bryllup og et liv sammen, er mye arbeid, men også ufattelig fint og meningsfullt! Men det aller fineste er hverdagene. De små øyeblikkene der man kjenner at det er vi to som hører sammen, og at vi skal få bygge noe vakkert og sterkt. Vi er en familie, vi to.

Nordiske Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

Flere bilder og video fra dette bryllupet kan du se her og her.

Foto: C.W.Rosenhoff

Skriv din kommentar