Hogst

Hogst // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Kristianne Maroy

Nordiske Bryllup ønsker å presentere nordiske bedrifter og design vi mener det er verdt å gi litt ekstra oppmerksomhet. Denne gangen har vi lyst til å vise frem lampekolleksjonen Hogst.

Midt i sjarmerende Markveien i Oslo ligger interiør- og motebutikken Mitt Lille Hjem. Julie, som til daglig eier og driver denne butikken, har i samarbeid med sin far utarbeidet lampekolleksjonen Hogst. Det startet med at duoen lagde interiør til butikken, som blant annet stiger, før Julie ble inspirert til å produsere lamper også. De begynte å utvikle disse lampene for to år siden.

Hogst // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Kristianne Maroy

Alle lampene lages fra bunnen av og må gjennom en lang prosess før de er klare til salg. For det meste bruker de treslagene bjørk og gråselje. Etter materialet er samlet, må det tørke i 7-8 måneder før de kan begynne arbeidet. På denne måten blir barken bevart på best mulig måte. Dette er lamper som det ligger ekte håndverk og mye kjærlighet bak.

Nå har Julie vært hjemme i Lyngdal og produsert nye lamper til kolleksjonen. Kan dette være aktuelt som bryllupsdekor i ditt bryllup – eller kanskje noe å sette på ønskelisten deres?

Lampene kan du kjøpe i nettbutikken til Mitt Lille Hjem. Eller så kan du ta turen innom denne lille oasen midt i en travel hovedstad.

Hogst // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Kristianne Maroy Hogst // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, foto: Kristianne Maroy

Hogst: Julie Ann Seglem
Instagram: @mittlillehjem

Foto: Kristianne Marøy

Skriv din kommentar