En høstfest i hagen

Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh

Ester er en dyktig florist som liker å bruke naturmaterialene som årstiden har å by på. Hennes svigerdatter, Ina, tryller frem de nydeligste menyer og bordkort med akvarell, blekk og papir. Sammen med fotojournalist Kjersti Binh Hegna har de arrangert et stemningsfullt høstbord, som vi har fått lov til å dele med dere.

Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh
Ina forteller:

«Vi begge elsker høsten og det den bærer med seg av farger, lukt, stemning og følelse. Den rustikke stemningen man oppnår ved bruken av frukt, blader som skifter farge og robuste høstblomster, synes vi begge er helt fantastisk. Menykortene av håndlaget papir fra India, har jeg skrevet for hånd med dypp-pen og blekk. Jeg har også malt noen olivengrener i akvarell. Navnekortene er også håndskrevet, og jeg har brukt en maljetang for å få en gullkant rundt hullet hyssingen trees igjennom. Serviettene har jeg laget av kopphåndklær vi kjøpte billig på IKEA.

Ester har en naturlig og avslappet blomsterstil. Til høstbordet har hun brukt blader og bær fra natur og hage, blandet med sarte, vakre ferskenrosa roser. I tillegg har hun brukt Nelliker og Hortensia og diverse hageblomster.»

Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti BinhAutumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh Autumn table decoration // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Kjersti Binh

Foto: Kjersti Binh Hegna @kj3rsti
Blomster: Ester R. Andresen @estershage
Kalligrafi og styling: Ina Andresen @inaandtheolivetree

3 Comments

 • oktober 9, 2015

  Ester R. Andresen

  Å så gøy at der ville vise bildene vi tok i hagen min i Oslo. Vi er heldig å ha en jobb vi elsker. Det er fantastiske materialer vi har å jobbe med. De skiftende årstidene byr stadig på ny inspirasjon. Gleder meg allerede til vinteren med snø,kongler,kvister,fyr fat, islykter, saueskinn, varm kakao …….

 • oktober 10, 2015

  Charlotte

  Så hyggelig, Ester! Og det gleder vi oss til også! 🙂

 • oktober 16, 2015

  Kjersti Binh Hegna

  Så utrolig flott å få bildene vist her. Dette ble en nydelig sak til slutt!
  Hurra 🙂

Skriv din kommentar