Cecilie og Christoffer – Låve, kortreist mat og håndbrygget kaffe

En personlig og uformell kjærlighetsfest var Cecilie og Christoffer sitt ønske da de skulle planlegge bryllup. «Jeg er over gjennomsnittet opptatt av detaljer og ville ha lokaler med særpreg og takhøyde. Langbord, kortreist mat, god vin, håndbrygget kaffe og hygge – det ble akkurat slik vi ville ha det.»

Vakre Cecilie har delt noen tanker og bilder fra dagen da hun fikk sin kjære Christoffer.

Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling PhotoNorwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling PhotoNorwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling PhotoNorwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling PhotoNorwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Nordiske Bryllup-Krekling photo-Hamar-22 Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Nordiske Bryllup-Krekling photo-Hamar-21Nordiske Bryllup-Krekling photo-Hamar-23 Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo Norwegian farm wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: Krekling Photo

«Ansiktsuttrykket til Christoffer da han ble overrasket med Star Wars som utgangssang i Hamardomen, kommer jeg aldri til å glemme. Men å rusle hånd i hånd gjennom skogen om natta, langs en sti opplyst av fakler, han i dress og jeg i brudekjole, støvler og ulljakke – det var magisk! Natta ble tilbrakt i et sommerfjøs uten strøm og vann, helt nede ved Mjøsa. Oss to, bølgeskvulp, solskinn og kortreist frokost. Komplett lykke!»

 

Foto: Krekling Photo
Brudekjole: Anna Campbell. Kjøpt hos Celina «Christensen Wedding Dresses» i Roskilde, Danmark.
Dress: Tiger of Sweden
Hår og sminke: Vilde Bekken
Krans, bukett og knapphullsblomst: Blomsterdamene
Vielse: Hamardomen
Festlokale: Låven på Hovinsholm gård, Helgøya (skafferiet.no)
Bryllupskake: Charlotte Sveinsen (skafferiet.no)

 

1 Kommentar

Skriv din kommentar