By Malina

Klassiske brudekjoler i tidløse snitt, laget av den fineste koreanske silke. Siden 2009 har svenske By Malina designet og produsert vakre kjoler og andre plagg – med en visjon om å få alle jenter til å føle seg unike i deres kreasjoner.

Malin Andrén hadde jobbet for store skandinaviske merker som Acne og H&M før hun bestemte seg for å starte By Malina, og har tydeligvis skjønt hva som faller i smak også hos den nordiske brud! Her er noen favoritter blant brudekjolene du finner i butikken i Stockholm i dag, og i desember slippes kolleksjonen for SS16. Vi gleder oss allerede!

I tillegg til brudekjoler, har By Malina også mange vakre kjoler til forlovere og brudepiker. Et godt tips hvis man vil finne kjoler til enhver fasong, i matchende farger, som kan brukes igjen ved andre anledninger.

Du kan se hele kolleksjonen her.

 

Skriv din kommentar