Leila Hafzi – Asha

Hun var den første «high-end» designeren som satte søkelyset på etisk riktig og miljøvennlig produksjon og globalisering i motebransjen. Leila Hafzi har i en årrekke produsert nydelige kolleksjoner i Katmandu i Nepal, og designeren finner sin inspirasjon i møtet mellom kulturer, på tross av utfordringene som det medfører.

Dette er Leila Hafzis sjette brudekolleksjon i rekken kalt Royaye Sefid. Navnet betyr Lyse Drømmer, og det passer godt! I tillegg har denne kolleksjonen fått navnet Asha, som betyr håp. Den ble gjort ferdig og sendt fra Nepal til Norge bare timer før den store jordskjelv-katastrofen rammet Nepal!

Delikate stoffer og imponerende håndarbeid skaper romantiske, bohemske kjoler med elementer fra flere kulturer. Leila Hafzis kjoler appellerer til den elegante og miljøbevisste brud, og i tillegg kan kjolene fåes i flere farger – for andre spesielle anledninger.

I dag viser vi våre favoritter! Resten av kolleksjonen og mer info finner du på Leila Hafzis nettside.

Skriv din kommentar