Kristine og Eirik – En vårfest på landet

Et sjarmerende bryllup fra topp til tå. Da Kristine og Eirik giftet seg i mai, fikk gjestene ta del i et estetisk, vakkert eventyr. Bruden, som kommer fra en dyktig håndverkerfamilie, hadde laget brudebuketten sin selv. Hennes imponerende håndskrift prydet bordkortene og ellers alt av trykksaker. Brudens bror hadde spikket en kaketopp og mange sjarmerende fugler til dekor. Bjørkestubber brukte de til både keyboard-stativ og kakefat. Alt i alt, mye fint og inspirerende å hvile øyet på. Her får du god inspirasjon til antrekk for brudgom og hans forlovere også. Hvem har sagt at dressen må være mørk?

Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Nordiske Bryllup - C.W.Rosenhoff-48 Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff https://www.facebook.com/cwrosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffNordiske Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.RosenhoffReal life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff Real life wedding, Norway // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, Photo: C.W.Rosenhoff

Flere bilder fra dette bryllupet kan du se på fotografens blogg her og her.

Foto: C.W.Rosenhoff
2. fotograf: Martin L.E.Rosenhoff
Blomster: Bruden selv, Kristine Dalen Risan
Kirke: Gjerstad Kirke
Festlokale: Holmen gård

Antrekk brud:
Kjole: PronoviasAlcanar’ fra Kristins Brudesalong
Øredobber: Cecilie Melli
Slør: Emmerling fra Brudekjolen

Antrekk brudgom:
Dressjakke: Frislid
Sko: Aldo
Sløyfe: Made from Leftovers
Mansjettknapper: «ekte mann» fra Snella og Petronella

Skriv din kommentar