Marie og Peder – endelig ektepar

Over en måned har gått siden bryllupet vårt, og vi ser tilbake på dagen med glede og takknemlighet. Det ble virkelig vår drømmedag. Det var helt overveldende å være så omtåket av lykke, omgitt av alle våre nærmeste, og å få så mange vakre ord og gaver – alt på en dag. Den påfølgende dagen var vi helt utslitte, og naturligvis ufattelig fornøyde. Bortsett fra litt blomsterstøv på bryllupskjolen på vei til fotograferingen, oppsto det ingen «kriser» på bryllupsdagen. Men hva er vel en krise når man har to løsningsorienterte forlovere med kleenex i veska. Problemet var fort ute både av syn og sinn.

Newly weds // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

I etterkant av bryllupet har jeg fått spørsmål om hva som var dagens største øyeblikk. Det er et vanskelig spørsmål, for hele dagen var så spesiell. Hvert sekund fra jeg startet dagen med forloverne mine og familien min, til Peder og jeg danset oss ut fra festen sent på kvelden, var minneverdig. Likevel ble vielsen for meg garantert dagens viktigste og vakreste time. Jeg var ikke forberedt på de følelsene som skulle komme, idet kirkedørene åpnet seg til en av de fineste sangene vi vet om, i et så stort og vakkert kirkerom. Da jeg ankom kirken, fikk jeg buketten i hendene. Den var så nydelig at jeg fikk et par tårer i øynene allerede da. Deretter gikk vår skjønne brudepike opp gulvet, og hun var så flink – flere tårer. Så åpnet dørene seg, og følelsene tok helt overhånd. Ved alteret møtte jeg en rørt brudgom som med tårer i øynene tok meg i hånden og sa jeg var vakker. Det å bruke denne stunden til å love hverandre å stå sammen for alltid, ble mye sterkere enn jeg hadde forestilt meg på forhånd.

Newly weds // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Siden da har vi flyttet inn i en leilighet vi elsker, i et område vi elsker, i en by vi elsker. Det er luksus å kunne designe en hverdag sammen, og å finne ut av hva som skal være våre verdier og hjertesaker i livet. Endelig hører vi sammen!

Newly weds // Nordiske Bryllup / Nordic WeddingsNewly weds // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Foto: Emilie Bjerva
Redigering: C.W.Rosenhoff

2 Comments

  • oktober 1, 2015

    Benedicte

    Hvor er dette bryllupet? Utrolig fint!

  • oktober 1, 2015

    Charlotte

    I Ullensaker kirke i Akershus.

Skriv din kommentar