Bryllupsreisen

Skal du på bryllupsreise til en storby nå på sensommeren, har jeg her satt sammen en kollasj av smakfulle og praktiske antrekk og assessoarer for deg.

En vest er lett, likevel god og varm, nå som høsten nærmer seg, og det er kjekt med en kjole som både er stilfull og behagelig å gå i. Det samme gjelder fottøy. Du vil takke deg selv for et par gode sko etter en dag med byvandring. Et par solbriller må man ha (for det er jo fint vær der dere skal). Magetasken er smart å ha for sikkerheten og fordi den er superpraktisk på sightseeing. Notatboka er kanskje ikke så kjapp som iPhonen, men det er fint å kunne bla i gode minner fra turen. En klokke er alltid et greit og praktisk tilbehør. Ønsker du litt farge (hvis du går for et mørkt, høstfarget antrekk), kan lebestiften få frem dette. Solkremen er et ”must”, og denne kremen fra Clinique får i tillegg huden til å se jevn og matt ut. Undertøy du føler deg fin i, hører også med på bryllupsreisen, og hatten er prikken over i’en for bytur med din nye ektemann.

 

honeymoon_nb_by_juni

 

1. Hatt fra Esprit, zalando.no.  2. Kjole fra HM, hm.no.  3. Vest fra HM, hm.no.  4. Notatbok fra Moleskine, moleskine.com.  5. BH fra Wonderbra, zalando.no.  6. Kosmetikk: Lepestift fra MAC, douglas.no. og krem fra Clinique, clinique.com.  7. Solbriller fra Quay, miinto.no.  8. Sko fra NIKE, zalando.no.   9. Magetaske fra Harvard, zalando.no.  10. Klokke fra Komono, stylepit.no. 

Skriv din kommentar