Marie og Peder – dagen før dagen

Så ufattelig nære nå, og alt er så klart det får blitt. Arbeidsoppgaver er fordelt, dekorasjoner er på plass, blomster er satt i buketter, taler er øvd inn, drømmekjolen henger klar – og med det er også sommerfuglene i magen på plass. Dagen vi har planlagt og tenkt på så utrolig lenge, er bare noen timer unna nå.

Dagen før den store dagen // NOrdiske Bryllup / Nordic Weddings

Den siste tiden har dagene stort sett vært fulle, men jeg har prøvd så godt jeg kan å legge alt fra meg innimellom og bare kjenne på den gode magefølelsen. En slik dag krever mye planlegging, for det er en stor kabal å få dagen til å gå knirkefritt. Men det betyr egentlig ikke så mye nå, for i morgen er dagen vi skal si «JA» til hverandre – for resten av livet. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre.

Dagen før den store dagen // NOrdiske Bryllup / Nordic Weddings Dagen før den store dagen // NOrdiske Bryllup / Nordic WeddingsFoto: Marie Kristine Sjølie

Skriv din kommentar