Løfter ved kysten

Noe av det jeg elsker ved livet som gift, er å kunne skape egne tradisjoner, lære av hverandre og finne måter vi kan elske hverandre enda høyere – og anerkjenne den kjærligheten. Samuel og jeg har vært gift i over 5 år nå. Da vi giftet oss, hadde jeg en annen forståelse av hva kjærlighet kunne være. Jeg visste ikke hvor langt den kunne strekke seg, hvor tålmodig og fullstendig dyrebar den kunne være. Vi har opplevd så mye sammen på så kort tid: fått barn, oppdratt dem, opplevd tap, glede, sorg, avstand og nærhet. Sammen har vi vært både høyt oppe og langt nede.

Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff

Jeg har tenkt på: hva om vi hadde hatt en stund sammen – ikke bare en stund, men et dyrebart øyeblikk – hvor vi bekrefter overfor hverandre hvor mye vi har vokst sammen som ektepar. Det hadde ikke trengt å være på bryllupsdagen vår, bare en dag vi følte vi ville gjøre det.

Noe av det beste med å leve, er at vi kan lage våre egne regler og på den måten skape noe vakkert og unikt sammen. Samuel fortalt meg en gang i fjor, at han ikke ønsker å vente til vi har vært gift i 15 år før vi begynner å feire den utrolige reisen vi har hatt sammen. Han ønsket at vi skulle omfavne hver dag og sesong av livet etterhvert som de kom, og gi oss helt og fullt til de.

Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff

Vi skulle ikke nødvendigvis gjenta de løftene vi allerede hadde lovet hverandre på bryllupsdagen, men heller legge til. Og si “Jeg ser hvem du er mer tydelig nå, jeg elsker deg enda høyere, jeg lytter til deg – selv i det kaoset hverdagen kan by på.” Vi ønsket å legge til fra hvor vi startet og utvide løftene våre til hverandre. En kronolog som vi kan fortsette å skrive på etterhvert som dagene blir til år og vi ser både starten og slutten på flere sesonger i livet og i ekteskapet. Jeg så hele tiden for meg denne boken, med løftene våre, og alle disse øyeblikkene, disse kjærlighetserklæringene som markerer tider livet har tatt oss gjennom. Alt skrevet ned i denne boken.

Nordic-Weddings_Renewing-of-the-vows_14

Min venninne og fotograf Charlotte, og mannen hennes, tok oss med til et helt magisk sted hvor vi kunne gjøre dette. Jeg følte virkelig at vi var kommet til riktig sted, som et kyss fra himmelen. Hver stein, bølge og vindkast var et minne for livet for meg – for oss. Vi skrev ned på et papir det hjertene våre var fylt av. Og langs en vill og utemmelig kyst, sammen med våre gode venner som skulle dokumentere dette, leste vi det for hverandre. Det var så spesielt og så hellig for meg. Livet er for kort til å ikke ta sjansen – og bare gjøre det. Har man noen grunn til å la være?

Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffRenewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Nordic-Weddings_Renewing-of-the-vows_14 Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffNordic-Weddings_Renewing-of-the-vows_14 Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.RosenhoffRenewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff Renewing of the vows // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings, photo: C.W.Rosenhoff

Foto: C.W.Rosenhoff
Lokasjon: Mølen, Nevlunghavn
Skrift: Bohemian ink
Papir: Signora E Mare og Norway Designs
Kjole: Urban Outfitters

1 Kommentar

  • august 11, 2015

    Irene

    Nydelige bilder!! WOW!! Fantastiske følelser det bringer frem. I like!!

Skriv din kommentar