Hvordan avslutte bryllupet

josh.amanda.webready-68-copyJeg har vært i en rekke bryllup, og noe av det jeg husker best, er avslutningen – i hvert fall hvis det er en bra en! Det er ikke sikkert dere ønsker å ha en markert avslutning på dagen – kanskje ønsker dere å ha dans som varer ut i de sene nattetimer, der dere til slutt smyger dere usett avsted… Eller kanskje ønsker dere å bruke god tid på å ta avskjed med hver enkelt gjest før dere drar. Uansett er det lurt å ha tenkt igjennom avslutningen på forhånd. Det kan være kjedelig å komme til slutten av festen og spørre: «Hvor er konfettien?».

Her er fem tips til en minnerik avslutning:

  • Forlat festen med ski på beina, på tandemsykkel, på vannscooter, i båt, i helikopter, på rulleskøyter, på motorsykkel, til hest, i veteranbil, i traktor…
  • Få forloverne til å dele ut stjerneskudd til alle gjestene. Alle stiller seg deretter opp på to rekker, og dere går – eller løper – igjennom lyshavet på vei til bilen.
  • Øv inn en liten avslutningsdans og rock dere til slutt ut av lokalet, mens dere vinker og roper «ha det!».
  • Hold en enkel tale sammen og nevn noe dere er takknemlige for ved dagen, og gjester som har gjort ekstra mye i forberedelsene av bryllupet.
  • Få forloverne til å fyre opp noen skikkelige konfetti, det blir det garantert god stemning av – og litt å feie opp…

Et bryllup kan avsluttes på så mange måter. Velg noe som passer dere, som viser litt av hvem dere er, og som gjør at dagen rundes av på en måte dere ønsker. Enten det er konfetti eller et enkelt «takk for oss, nå stikker vi!».

josh.amanda.webready-69-copyFoto: Michaela Potterbaum

 

Skriv din kommentar