De sjarmerende små

Hvem ønsker ikke at gjestene i kirken skal bli møtt av søte dådyrøyne og sjarmerende smil idet kirkedørene åpnes og spenningen er til å ta og føle på? Uavhengig av hva man ønsker og planlegger, vil alltid barn være barn og man må ta de utfordringene det måtte føre med seg. Her er noen tips som kan være greit å huske på om du ønsker å ha med deg de søte små opp kirkegulvet:

  • Vær forberedt på at alt kan skje og at ting gjerne ikke blir slik du hadde tenkt. Barn kan ombestemme seg i siste liten, og det er liten vits i å tvinge dem.
  • Ta dem med til kirken når dere skal ha prøver før vielsen. La barna løpe rundt og bli kjent med stedet. På den måten er det ikke et stort, nytt og skummelt rom de møter i selve vielsen, men et sted de har vært før i en avslappet situasjon.
  • Planlegg fotograferingen slik at barna ikke trenger å være med hele tiden. La dem ha det moro og ta også noen useriøse og tullete bilder.
  • Kjøp inn små gaver eller premier som de får når de ankommer festlokalet. Dette kan for eksempel være en leke de kan underholde seg med i løpet av kvelden. Det gjør det også ekstra stas å være brudepike eller brudesvenn.

Foto: Michaela Potterbaum

1 Kommentar

  • mai 24, 2015

    Iselin Renée

    Fine tips, og kjempe fint bilde 🙂

Skriv din kommentar