De giftet seg i stormen

Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide

Husker du stormen «Nina» som herjet på Vestlandet like etter nyttår? Stormen kostet en halv milliard kroner i skadereparasjoner, men Radøy – en øykommune litt nord for Bergen – ble i hvert fall ett ektepar rikere. 10 januar sa Karin Fiksdal og Tor Sverre Kolstad ja til hverandre i en kirke uten strøm. Strømmen gikk få minutter før bruden og hennes far skulle gå opp kirkegulvet. Vielsen ble 20 minutter forsinket på grunn av et veltet tre – ett av mange de skulle møte på veien den dagen.

Til tross for ekstremværet fikk brudeparet mulighet til å ta noen bilder ute. Vinden stilnet og regnet stoppet i 20 minutter, akkurat nok til å få noen stemningsfulle bryllupsbilder fotografert av Christin Eide. Brudeparet var strålende fornøyd med den spesielle bryllupsdagen som de fleste gjestene vil huske i lang tid fremover. Her er et knippe av de stemningsfulle bildene som vi har fått lov til å dele.

Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin EideStormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin EideStormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin EideStormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide Stormy weather on the wedding day // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup, Fotograf Christin Eide

Foto: Christin Eide
Vi har presentert Christin Eide på Nordiske Bryllup. Intervjuet finner du her.

Skriv din kommentar